O nama

Otmen i moderan, Garni hotel, spada u objekte visoke kategorije. Svoje usluge namenjuje pretežno poslovnim ljudima, naviknutim na dinamičan i brz tempo života. 

Smeštena je u užem centru grada, petnaestak minuta hoda od Gradske kuće, raspolaže sa 23 sobe kategorije tri zvezdice. Zgrada Vile, u arhitektonskom smislu, spoj je tradicionalnog i modernog stila. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, bežičnim internetom, klima uređajem i savremenim i prostranim kupatilom.

Kafe picerija, koja u svom sklopu ima i dve letnje terase, prostire se na prizemlju Vile, a svojim gostima nudi vrhunski užitak u odabranom jelu sa menija. Osim odlično pripremljenog švedskog stola, aktivnog u vreme doručka, u raznolikost ukusa ubraja pregršt zanimljivih jela, među kojima su i neizostavna pileća krilca, začinjena originalnim začinima orijentalne kuhinje, pice pripremljene po receptima najboljih pica majstora, obrok salate najrazličitijih ukusa… 

Osim smeštaja i hrane na raspolaganju su:

  • multimedijalna sala (LCD projektor, bežična internet konekcija, DVD, flipchart),
  • aperitiv bar (pića, kablovska televizija, bežična internet intenet konekcija),
  • i sve dodatne usluge koje Garni Hotel nudi gostima su: parking, bankomat, deposite box (sef), pranje i peglanje garderobe, dnevna, nedeljna i mesečna štampa.